top of page

Diferenciació


La característica que tenen en comú és que totes aquestes empreses se dedican a la venta d'accessoris per mòbils i carcasses, apart integran cadascú la seva propia diferenciació.


La nostra diferenciació sería la especialització en la venta de carcasses reciclades per tot tipus de mòbil.


Integram també baterias externes de recàrrega sostenible, amb petites plaques fotovoltaiques per ser encara més respectuosos amb el medi ambient.


Totes les carcasses que produïm son de plàstic reutilitzat mitjançant impressores 3D.


La energia necessària per realitzar la nostra cadena de producción se centra amb el mateix método de energies renovables, en aquest cas amb panells solars, ubicats al voltant de les nostres instal·lacions.

Competidors directes:


LA CASA DE LAS CARCASAS.


Es una empresa que se dedica a la producció de carcasses i altres productes, ara com accessoris per mòbils.


Es diferència per el seu ampli assortiment i diferents dissenys d’aquestes. Així col·laborant amb diferents marques importants com podria ser Disney, Marvel, etc.

TESLA

Empresa que es dedica al disseny, producció i venda d productes respectuosos amb el medi ambient, els més coneguts, la seva gamma de vehicles elèctrics.


El que ens interessa sobre TESLA es la fabricació del nou producte amb la col·laboració de Apple per la seva carcasa “ Iphone X Tesla” que integra la millor tecnologia conseguida fins al moment, es la fabricació de fundas amb panells solars integrats a la carcassa amb els millors materials utilitzats mai, (fibra de carbono i mini panells fotovoltaics d’alta tecnología, situats a la part posterior dels mòbils) es tracta d’un projecte amb un enorme pressupost, que es veu reflectit amb el preu assignat de 900€.

FUNDAS INSPIRAL MALLORCA.


Es tracta de una empresa amb unes característiques parescudes a la de “La casa de las carcasas” però sense tant volum de producció ni tants de dissenys.

No tenen cap tipus de carcasa que pugui carregar el mòbil, d’aquesta forma nosaltres ens diferenciem d’ells.


En conclusió, qualsevol empresa que pugui vendre fundes per mòbil és la nostra competència; hi ha milers d’empreses que es dediquen a aquest sector tant de forma online com en tendes físiques.

0 visualizaciones0 comentarios

La nostra estructura de costos esta formada per costos variables que son els materials dels cuals estàn compostos els nostres productes, costos fixos format per el lloguer, gas, nòmines etc, i per últim inversions format pels elements de transport, EPIS, etc.
0 visualizaciones0 comentarios

Un model de negoci és la forma d´aportar valor a una sèrie de clients obtenint una rendibilitat a canvi. Aquesta es la nostra làmina de model de negoci:


0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page