top of page

Làmina de proposta de valor

La proposta de valor d'aquesta empresa seria oferir una solució de càrrega de bateria única i pràctica per a telèfons mòbils, que combina protecció i comoditat. En integrar panells solars en les fundes, els usuaris poden recarregar els seus dispositius en qualsevol moment i lloc, sense haver de preocupar-se per la disponibilitat d'una presa de corrent o un cable de càrrega.

A més, aquestes fundes solars recarregables són sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, ja que utilitzen energia renovable per a carregar els telèfons mòbils. Això diferència a l'empresa d'altres opcions en el mercat i reflecteix un compromís amb la responsabilitat social i mediambiental.

La combinació de protecció, comoditat, sostenibilitat i pràctica fa que aquestes fundes siguin una opció atractiva per a una àmplia gamma d'usuaris, incloent-hi viatgers, amants de la tecnologia i aquells preocupats pel medi ambient. A més, en oferir una solució de càrrega integral, l'empresa pot estalviar als seus clients temps i diners en la compra de productes addicionals com a cables i carregadors externs.

En resum, la proposta de valor d'aquesta empresa es basa a oferir fundes de telèfon mòbil recarregables i sostenibles a través de panells solars integrats, que ofereixen una solució pràctica, còmoda i ecològica per a la càrrega de dispositius mòbils.





0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page